Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tervetuloa ostoksille Hienohelmaan!

Tilauksesta lähetämme sähköpostiisi vahvistuksen, mikäli viestiä ei tule, otathan yhteyttä meihin.

We ship worldwide. Please contact us for more information.

Maksaminen

Hienohelmassa voit maksaa ostoksesi lähes kaikilla suomalaisilla verkkopankkitunnuksilla ja luottokorteilla. Maksaminen tapahtuu Suomen Verkkomaksut Oy:n kautta. 

Mikäli valitset maksutavaksi luottokunnan kortin, toimimme ainoastaan tuotteiden markkinoijana ja toimittajana. Reklamaatiosta vastaa Suomen Verkkomaksu Oy.
 
Suomen Verkkomaksut Oy 
y-tunnus: 2122839-7 
Ohjelmakaari 10 
40500 JYVÄSKYLÄ 
Puhelin: 0207 181830 

COLLECTOR

Kun valitsette maksutavaksi Collector Lasku/Osamaksun, niin tulette saamaan tilatut tuotteet kotiinne ennen niiden maksamista. Voitte maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksunne pienempiin eriin.

Lasku erääntyy tilausta seuraavan kuukauden viimeinen päivä, minkä johdosta Teillä voi olla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa. Laskuun lisätään 2,95 euron laskutusmaksu.

Kun valitsette laskulla tai osamaksulla maksamisen, voitte tilata ainoastaan vakituiseen osoitteeseenne ja Teidän pitää olla täyttänyt 20 vuotta tilauksen yhteydessä.

Laskun saadessanne voitte valita 24 kuukauden osamaksun maksamalla vähimmäissumman, joka ilmenee laskustanne. Osamaksun korko on 1,6% kuukaudessa, mikä vastaa 19,20% nimellistä vuosikorkoa. Osamaksulla maksettaessa veloitetaan lisäksi tilinhoitomaksu 2,95 euroa kuukaudessa.

 Mikäli valitset maksutavaksi collectorin, lisätään laskuun kolmen (3) euron laskutuslisä.

Mikäli haluat maksaa ostoksesi tilisiirtona, ota meihin ensin yhteyttä. Tuotteet lähetetään mahdollisimman nopeasti, kun maksusuoritus näkyy meidän tilillämme.

Toimitusehdot

Tilauksen toimitusmaksu Suomeen on tilauksen koosta riippumatta aina viisi euroa yhdeksänkymmentä senttiä (5,90). Yli 100,- tilaukset toimitetaan ilman postimaksua. Erikseen sovittaessa myös nouto on mahdollista, jolloin postimaksuja ei peritä.
 
Toimitusmaksu EU maihin on aina 14€. Tilatessasi EU:n ulkopuolisiin maihin, ota meihin yhteyttä selvittääksesi toimitusmaksun.
 
Postitamme tuotteet yleensä kahden - kolmen päivän sisällä tilauksesta. Mikäli tilauksellasi on kiire, otathan yhteyttä, niin saamme tilauksen nopeasti liikkeelle.
 
Palautukset

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Myöhemmin palautettuja tuotteita emme hyvitä. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäisessä pakkauksessa tuotelaput edelleen kiinni tuotteessa. Etämyyntiohjeiden mukaan palautuksesta on AINA ilmoitettava etukäteen. Tehdessäsi palautusta laita AINA ensin sähköposti asiasta osoitteeseen info@hienohelma.fi

HUOM! Kivijalkamyymälästä ostetuilla tuotteilla on vaihto-oikeus (ei palautusoikeutta). Lahjakorteilla ei ole palautusoikeutta eikä niitä voi muuttaa rahaksi. 

Palutus tehdään osoitteeseen Hienohelma, Vanhanpaikantie 57, 41400 Lievestuore, käyttäen postin palautuskoodiamme 637485.
Palautus on maksullinen ja hyvityksen yhteydessä pidätämme meille palautuksesta aiheutuneet kulut 8,90€.

HUOM!! Lastenvaatteiden loppuunmyynnin tuotteiden palautus- ja käsittelymaksu on 13€. Lastenvaatteiden loppuunmyynnissä tuotteiden vaihdot ovat myös maksullisia. Tämä koskee siis vain lastenvaatteiden loppuunmyytiä.

Pyrimme pitämään verkkokaupan tuotemäärät täsmällisinä, mutta mikäli tilaamasi tuote on päässyt loppumaan, ilmoitamme siitä pikaisesti sähköpostilla.

Tuotteiden vaihto toiseen kokoon tai korvaavaan tuotteeseen on maksutonta kerran yhden tilauksen aikana.

Maksamme hyvityksen noin 7 vrk:n kuluessa palautuksen saapumisesta tai laitamme uuden tuotteen postiin.
Mikäli palautuksen jälkeen tilauksen yhteissumma laskee alle 100,-, pidätämme palautuksesta postikulujen summan.
 
Palautukset voi lähettää osoitteeseen: Hienohelma, Vanhanpaikantie 57, 41400 Lievestuore. Pakkaa palauttamasi tuotteet mahdollisimman hyvin. HUOM!!! Palautukset on tehtävä aina postin kautta. Matkahuollon pistettä ei paikkakunnallamme ole.

Uusien etämyyntiohjeiden mukaan postista noutamatonta pakettia ei katsota asiakaspalautukseksi, tässä tapauksessa veloitamme siitä meille aiheutuneet kulut 15,-
 
Mikäli paketti ja sen sisältö on kuljetuksessa vahingoittunut, tee siitä ilmoitus postille jo vastaanottaessasi pakettia. Posti on näin ollen velvollinen korvaamaan vahingon. Ota sen jälkeen yhteyttä sähköpostilla sopiaksesi uuden tuotteen lähettämisestä.